Sport i studiranje Prava? Zašto ne!


Sportske aktivnosti na Pravnom fakultetu u Zagrebu organizirane su od strane samih studenata pod ili bez pokroviteljstva Športske udruge studenata Pravnog fakulteta, ali uz obaveznu suradnju s Fakultetom i Zagrebačkim sveučilišnim športskim savezom.


Organizirane sportske aktivnosti pod pokroviteljstvom Udruge

Športska udruga studenata Pravnog fakulteta Zagreb administrativno je podjeljena u sekcije koje su zadužene za poticanje i provođenje sportskih aktivnosti pri Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

U ovom trenutku, Udruga se sastoji od 5 sportova:

Sve ostale sportske aktivnosti (koje u ovom trenutku nisu organizirane od strane Udruge, niti su već organizirane na druge načine pri Pravnom fakultetu) moguće je pokrenuti uz punu potporu Udruge i Zagrebačkog sveučilišnog športskog saveza.

Ukoliko ste zainteresirani da osnujete novu sekciju unutar Udruge koja će poticati sportsku aktivnost koja već nije organizirana pri Pravnom fakultetu, kontaktirajte nas putem poruke e-pošte u kojoj ćete se ukratko predstaviti. Korak iza predstavlja naš poziv Vama za prisustvovanjem na redovitom sastanku Udruge na kojem ćete moći dobiti sve daljnje potrebne informacije i veliku pomoć.

Dobrodošle su sljedeće sportske aktivnosti: AEROBIKA, ATLETIKA, BADMINTON, BOKS, BOWLING, BRIDGE, DUATLON, E-SPORTS, HRVANJE, JEDRENJE, JUDO, KARATE, KROS, MAČEVANJE, PLIVANJE, ROLANJE, SKIJANJE, STRELJAŠTVO, VATERPOLO i VESLANJE.