Završetak sveučilišne odbojke u ženskoj konkurenciji

Ove je nedjelje završilo još jedno Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba u odbojci u ženskoj konkurenciji. Ukupno je sudjelovala 21 ekipa, a jedna od njih je i ekipa Pravnog fakulteta.

Ekipe su bile podijeljene u 3 skupine – A, B i C. Pravnice su svoje mjesto pronašle u skupini A uz EF, FKIT, ZV, TVZ, ZŠEM i AF.

U skupini su odigale šest utakmica punih znoja,truda, smečeva, blokova, aseva, upijača i sl., pet ih je završilo pobjedom, a samo jedna porazom. Za poraz je zaslužna ekonomija koja je time zauzela prvo mjesto u skupini, dok su se naše djevojke sa 2 boda manje našle na drugom mjestu. Prve dvije ekipe iz svake skupine i dvije najbolje treće ekipe su prošle u daljni krug natjecanja.

Pravnice su svoje četvrfinale odigrale u oslabljenom sastavu protiv ekipe Medicinskog fakulteta. Utakmica je bila neizvjesna, puna dugih poena i odličnih akcija s obje strane. Nažalost, ekipa Medicinskog fakulteta je ipak bila nešto bolja i odnijela pobjedu te time izbacila pravnice iz natjecanja.

U polufinalu su se susrele ekipe EF i GF te FBF i MF. U ovim međusobnim susretima izgubile su ekipe EF i MF, a priliku za osvajanje ovogodišnjeg Sveučilišnog prvenstva su dobile ekipe GF i FBF.

U utakmici za 3. mjesto pobjedila je ekipa MF, a u finalu je pobjedu odnijela ekipa FBF.

Konačni poredak: 
1. mjesto – FBF
2. mjesto – GF
3. mjesto – MF

Zahvaljujemo svim fanovima na dolascima na utakmice i navijanju! Iduće godine s tom podrškom krećemo u lov na još bolje rezultate! :)