Humanitarka za Klaićevu!

Dragi studenti Pravnog fakulteta, ali i svi ljudi koji su spremni pomoći!

Grupa za zaštitu prava pacijenata koja djeluju unutar Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu i Pravokutnik odlučili su napraviti HUMANITARNU AKCIJU čiji je cilj prikupiti sredstva namijenjena kupnji jednog aparata koji je prijeko potreban KLAIĆEVOJ BOLNICI u Zagrebu.

Tako ćemo mališanima zasigurno olakšati period koji moraju provesti na liječenju.

Naša je ideja prikupljanje sredstava prodajom ulaznica za tulum koji će se održati u Maraschinu na Cvjetnom trgu u petak, 19.04.2013.

Svoje ulaznice po cijeni od 20 kuna možete nabaviti:
– Pravni fakultet (polukat TMT 14) 15.-19.04. (pon-pet) 09-13 sati
– Studentski centar (Savska 25) 15.-19.04. (pon-pet) 09-13 sati
– Pravna klinika (Tkalčićeva 48) 15.-19.04. (pon-pet) 10-12 sati
– Maraschino Bar (Cvjetni trg) 15.-19.04. (pon-pet) cijeli dan

Apeliramo na one koji možda ni ne planiraju doći u Maraschino, da svejedno kupe ulaznicu i tako nam pomognu! Napominjemo kako ćemo svaku svotu, koja eventualno prijeđe iznos potreban za nabavku spomenutog aparata, donirati bolnici za daljnje potrebe malih pacijenata.

Imat ćemo i akcijske cijene pića, a zabavljat će nas „DJ Humanitarac“.

Moguće su i dodatne donacije: 091/798-3937 – Lea
Informacije i vaša pomoć u organizaciji: 091/480-0333 – Bruno

Vidimo se!

———-

Pravna klinika jedinica je Pravnog fakulteta u Zagrebu u okviru koje studenti viših godina pravnog studija pružaju građanima besplatnu pravnu pomoć izrađujući pisana pravna mišljenja iz različitih pravnih područja.

Grupa za zaštitu prava pacijenata prvenstveno je orijentirana na područje socijalnog i medicinskog prava. Prošle akademske godine Grupa je bila nositelj projekta “Promicanje prava i obveza pacijenata i zdravstvenih djelatnika u zajednici” u okviru kojeg su studenti građane informirali o njihovim osnovnim pravima i obvezama u zdravstvenom sustavu. U sklopu navedenog projekta, posjećeno je preko 10 gradova diljem RH.

Facebook event možete pronaći ovdje.

Partneri su ELSA Zagreb, Pravnik, ŠUS PF, Alimenta, 24 sata, Maraschino Bar.